Hírek

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a jelenlegi helyzetben fokozott elővigyázatossággal eljárva igyekszünk a megelőzésre fektetni a hangsúlyt. Ezért a tanév végéig MINDEN iskolai programot (ünnepséget, tábort, erdei iskolát, közösségi rendezvényeket, értekezleteket, fogadóórákat, stb.) a tanulók, pedagógusok, dolgozóink és családjaik biztonsága érdekében lemondunk. Az épületben kiemelt figyelmet fordítunk a fertőtlenítés és takarítás elvégzésére, ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk az alapos kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Kérem Önöket, hogy a betegséggel kapcsolatban kizárólag csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon https://koronavirus.gov.hu/ szereplő információkat vegyék figyelembe!
Fokozottan figyeljenek arra, hogy beteg, lázas tanulót ne küldjenek iskolába! Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, ebben kérem az Önök együttműködését és megértését! Kérdés esetén állunk rendelkezésükre telefonos elérhetőségeinken. A helyzettel kapcsolatos, közösségünket érintő aktuális információkat naprakészen osztjuk meg Önökkel iskolai honlapunkon, közösségi oldalunkon. Együttműködésüket ez úton is megköszönöm!

Bódayné Koronczai Judit
intézményvezető

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.